46276
Other collections
In basket
Ozdabianie potraw / Rudolf Biller ; tł. z niem. Monika Świątkowska. - Warszawa : Delta W-Z, [1997]. - 159 s. : il. kolor. ; 26 cm.
(Encyklopedia Smakosza)
1. Bufet świąteczny ; 2. Półmiski pikantne ; 3. Owoce cytrusowe ; 4. Owoce ziarnkowe i pestkowe ; 5. Owoce egzotyczne ; 6. Warzywa bulwiaste ; 7. Warzywa cebulowe ; 8. Warzywa owocowe ; 9. Warzywa różne ; 10. Warzywa dyniowate ; 11. Grzyby ; 12. Chleb i bułki ; 13. Ciasto parzone ; 14. Ozdoby z masła ; 15. Ozdoby z jaj ; 16. Galarety ; 17. Koreczki i kanapki ; 18. Medaliony i koktajle ; 19. Serwetki i papierowe mankiety ; 20. Słodkie ozdoby ; 21. Ozdoby z kremów ; 22. Glazury czekoladowe i cukrowe ; 23. Marcepan ; 24. Cukier puder i kakao ; 25. Gotowe ozdoby do wypieków ; 26. Przepisy
Availability:
Tyczyn Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Indeks
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again